Zolang ik me kan herinneren, ben ik gepassioneerd bezig met lichaamsbeweging. Mijn beroepsleven dat lange tijd gericht was op het geven van dans en het coördineren van sport binnen een federatie, nam in 2009 een nieuwe wending.

Oosterse massagevormen, ademhalingsbewustzijn en het zoeken naar balans, staan sindsdien centraal in mijn werk en leven. Ik blijf me in deze materie geboeid verdiepen en bijscholen.

Naast een master in de lichamelijke opvoeding en de bewegingswetenschappen ben ik opgeleid in shiatsu, tuina en massagetherapie. Sinds 2018 ben ik opgeleid als hartcoherentie coach en specialiseer ik me in ontspannings- en ademhalingstechnieken. Tevens ben ik een internationaal geschoold yoga teacher (RYT500, Yoga Alliance) met specialisatie in Ashtanga Vinyasa en Yin Yoga.

Ik volgde opleidingen bij ICZO, Louvanie en andere centra, erkend door Belgische Massage Federatie of Belgische Shiatsu Federatie. Mijn yoga opleidingen volgde ik bij Brussels Yoga Loft, Mandala for Life, Greenpath Yoga Studio en Yoga Therapy Mallorca. Ik ben als yoga docent aangesloten bij Yoga Alliance.

arPure is aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen, zijnde Belgische Massage Federatie en Belgische Shiatsu Federatie. Door dit lidmaatschap wordt de behandeling, benadering en nascholing gewaarborgd. 
De lijst met therapeuten kan je consulteren op www.chinesegezondheidszorg.be, www.therapeutenlijst.bewww.shiatsu.be en www.massagefed.be.