Stoelmassage is een drukpuntmassage waarbij je comfortabel zit op een speciaal ontworpen ergonomische stoel

De combinatie van ontspannende technieken en acupressuur brengt balans in lichaam en geest. De behandeling wordt op de kleding gegeven en is toegankelijk voor nagenoeg iedereen.

Gedurende 20 minuten worden hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen manueel bewerkt. De focus ligt op de lichaamszones die door een foutieve lichaamshouding of door spanningen het meest worden belast.

Stoelmassage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, zorgt voor een betere energiedoorstroming en verhoogt de concentratie. Een kort doch intens moment van welzijn op het werk waardoor je je zowel aangenaam ontspannen als energieker voelt.

Stoelmassage is ideaal voor mensen met beperkte tijd zoals werknemers in bedrijven. De weldoende effecten zijn op korte termijn merkbaar. Het regelmatig toepassen van stoelmassages is bovendien uitermate geschikt ter voorkoming van stress en andere aan het werk gerelateerde klachten.

Goed om weten:

De massage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten.

 

Voor meer informatie en tarieven en openingsuren kan je ons bereiken via email of telefoon. Wij danken je alvast voor je vertrouwen in arPure!