Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage om de doorstroming van lichaamsenergie te bevorderen en de fysieke en mentale balans in het lichaam te reguleren. Een combinatie van drukpuntmassage en strekkingen van het lichaam zorgt voor een ultieme ontspanning. 

Shiatsu wordt gegeven op de kleding, liggend op een Japanse mat of futon. Een speciaal ontworpen kussen zorgt voor een ontspannen houding van je lichaam.

Shiatsu kan verlichting brengen bij klachten, al dan niet stress gerelateerd zoals: spier- en gewrichtspijnen, hoofdpijn, hormonale ongemakken, rug- en spijsverteringsklachten, slapeloosheid, vermoeidheid, spanningen … De massage  stimuleert het zelfregulerend vermogen van het lichaam en  verbetert de weerstand, doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in het lichaam.

Deze holistische massagevorm is een ideale manier om te ontstressen en wordt gegeven in een sfeer van geborgenheid en vertrouwen.

Naast de massage besteden we aandacht aan voeding, lichaamsbewustzijn en ademhaling.

Goed om weten:

  • Shiatsu is geen geneeswijze. Bij ernstige klachten kan een massage best in samenspraak met je behandelende arts gebeuren.
  • In de praktijk gebruiken we enkel etherische oliën van 100% biologische oorsprong.
  • Reservatie is noodzakelijk. 
  • Cadeaubon: geef eens een massage als geschenk!

Voor meer informatie en tarieven en openingsuren kan je ons bereiken via email of telefoon. Wij danken je alvast voor je vertrouwen in arPure!