Kinder TuiNa is een Chinese massagevorm voor baby’s en kinderen tot 8 jaar. Het is gebasseerd op de Traditionele Chinese Gezondheidszorg (zie TuiNa volwassenen).

Het is een veilige en kindvriendelijke manier om de gezondheid te bevorderen, lichaamsenergie te laten stromen, weerstand te verhogen en balans in het lichaam te brengen. Er wordt vooral gewerkt op de handjes, buik en rug, waardoor de meeste kindjes het masseren als aangenaam ervaren.

TuiNa kan verlichting brengen bij allerhande klachten zoals diarree, constipatie, braken, verkoudheden, buik-, tand- of oorpijn, koorts, slaapstoornissen (huilen)…

Belangrijk:

  • Bij ernstige klachten is het steeds aangewezen je behandelende kinderarts te raadplegen.
  • Een sessie voor kinderen is qua behandelduur korter (20-30 min) en wordt frequenter gegeven dan bij volwassenen. Als ouder krijg je eenvoudige technieken aangeleerd die je thuis kan gebruiken om je kindje tot rust te brengen of om verlichting te brengen bij kleine klachten.

Voor meer informatie en tarieven en openingsuren kan je ons bereiken via email of telefoon. Wij danken je alvast voor je vertrouwen in arPure!